Harag

2011.05.17. 14:31

Egyszerűen elegem van, elvtársak, ez nem mehet így tovább. Az még hagyján, hogy nyugati imperialista elnyomóink minden undorító bűnét és dögszagú romlottságát némán, bambán kell tűrnünk, és úgy tennünk, mintha mit sem tudnánk arról, hogy kapzsi, hájas, undorító kéjencek basáskodnak felettünk egy állítólagos, otrombán mímelt demokrácia leple alatt; de hogy a förtelmes zsarnokok egyikét-aki gyereklányokat gyalázott meg, és olyan mélyre merült a fertőben, hogy végül az "erkölcsös nyugat" is kivetette magából, és pellengérre állíttatta, persze merő cinikus álszentségből-bármilyen módon is kapcsolatba hozzák a szocialista eszmékkel, ne adj Isten szocialista politikusnak titulálják, az már végképp túlmegy minden határon!

Ez kérem a legaljasabb lejárató propaganda, a leggátlástalanabb aknamunka eszméink, és kommunista közösségeink aláásására. Senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy a hazugsággyáros hírportálok ocsmány csúsztatása, amellyel szocialistának hirdetik Strauss-Kahnt, egy nagyobb terv része-egy túlságosan is jól ismert tervé, amelynek nyilvánvaló célja proletárpárti értelmiségünk bemocskolása, a kommunista eszmék lejáratása, és reakciós zavarkeltés...gusztustalan húzás ez, elvtársak, de szinte kiböki a szemünket, milyen ügyetlen: hát ki hinné el, ebben, vagy akármelyik országban, hogy a Nemzetközi Valutaalap néven ismert Intézményesített Harácsoló Összeesküvés bármely alkalmazottja a legkisebb részben is szocialistának nevezhető?? Előbb hajtok térdet a Szent Pál-székesegyház oltára előtt, mint hogy Strauss-Kahn baloldali legyen...

Lassan nyilvánvaló válik, az utolsó vaksi nyilas házmester számára is, hogy hamarosan új vörös hajnal virrad Európa egén...hát hogy ne szűkölnének elnyomóink, hogy ne nyúlnának legpiszkosabb trükkjeikhez, hogy megakadályozzák, ami elkerülhetetlen, hogy gátat vessenek a kommunista világforradalom tomboló árjának, melyet oly sokan várunk és készítünk elő csüggedetlenül, hogy pár éven belül végigsöpörjön ezen a halódó, elkínzott sártekén, és a romokon egy szebb jövő épülhessen, acélból, betonból és munkástestek millióiból.

A bejegyzés trackback címe:

https://evacuo.blog.hu/api/trackback/id/tr22911104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása